vineri, 9 august 2013

Despre cursul de Machiaj /Sobre el curso de maquillaje

Hey,
Cred ca a venit timpul Sa vorbim de makeUp iar azi va voi vorbi despre cursul de Machiaj pe care l-am urmat in Barcelona.
Eram atat de pasionata de makeup cu mult timp inainte sa ma apuc de acest curs dar ce m-a determinat asa tare Sa il urmez a fost de a invata lucruri noi de care nu stiam foarte multe.
Eram foarte interesata de machiajul  cu aerograful si machiajul de cinematografie.
Machiajul cu aerograful il iubesc ❤ ,de cand am cumparat aerograful nu ma mai pot desparti de el!Imi place pentru ca machiajul arata foarte natural ,are un aspect mat,acopera orice imperfectiune chiar si tatuaje ,nu se transfera pe haine ,rezista  o zi intreaga fara probleme (eu l-am probat chiar si in apa la piscina si nu s-a miscat de pe fata)
Este machiajul ideal pentru o mireasa care vrea Sa arate impecabil in ziua nuntii,fara prea multe batai de cap!
As avea multe de spus despre airbrush makeup dar cred ca voi face un post special unde voi explica pe intelesul tuturor avantajele machiajului cu aerograful!




Hola amores,
Hoy os voy hablar sobre mi experiencia en la escuela donde realize el curso de maquillaje.
Estaba muy apasionada del maquillaje hace mucho tiempo antes de empezar este curso pero lo que me motivo mas por seguir un curso especializado en maquillaje fue las ganas de aprender mas cosas de lo que yo no sabia mucho.Quieria aprender mas sobre el maquillaje de aerografia y el maquillaje para cine.
El maquillaje con aerografo me encanta ❤ desde cuando compre mi aerografo no lo puedo dejar mas.Me gusta por que el maquillaje se ve muy natural,muy mate,cubre cualquier imperfeccion del rostro,incluso tatuajes,no mancha la ropa,dura muchisimo(yo lo probe incluso en la piscina y se quedo en su sitio sin ningun problema)
Es el maquillaje ideal para una novia que se quiere ver impecable en su dia de boda sin necesidad de retocarse el maquillaje!
Tendria mucho que decir sobre el maquillaje con aerografo pero mas adelante voy a hacer un post sobre esta tema.
Cinema Makeup
Efecte speciale,caracterizare de personaje a fost partea cea mai interesanta a cursului!
Am invatat toate tipurile de lumini si cum influenteaza machiajul intr-un platou de filmare,cum sa transformi o persoana intr-un personaj de film,cum sa realizezi rani,cicatrice sau vanatai.

Maquillaje de Cine
Efectos especiales,caracterizacion de personajes fue la parte mas interesante del curso!
Aprendi todos los tipos de luces del plato y su influencia en el maquillaje,como transformar una persona en un personaje de pelicula,como realizar heridas,cicatrices y moratones.
Machiaj realizat de prof Igor Lozada Santos
Maquillaje realizado por mi profesor Igor Lozada Santos



Mai jos,cateva poze din timpul cursului cu cateva din operele mele ;))
Recunoasteti personajul?


A continuacion algunas fotos con mis maquillajes y efectos especiales que realize durante el curso :)))
Reconoceis este personaje?

Mi-am invinetit si sotul,se vede ca fac aqua combat nu-i asa? :))))




Cum vi se par pozele?Real or Fake? :)))
Que opináis sobre las fotos?Parecen reales las heridas?