vineri, 31 ianuarie 2014

MakeUp Artist R.A.Luk: Top 3 produse Oriflame pe care le iubesc!

MakeUp Artist R.A.Luk: Top 3 produse Oriflame pe care le iubesc!: De ceva vreme tot tin sa va vorbesc despre cele mai cunoscute si mai folosite produse de la noi in ultimii 10-15 ani...Produsele Oriflame le...

Top 3 produse Oriflame pe care le iubesc!


De ceva vreme tot tin sa va vorbesc despre cele mai cunoscute si mai folosite produse de la noi in ultimii 10-15 ani...Produsele Oriflame le cunosc inca de pe vremea cand eram un copil iar cine ma cunoaste stie cati ani am reprezentat aceasta firma.Am folosit ani la rand aceste produse cu mare drag cu toate ca pe parcurs am descoperit noi brand-uri de machiaj si cosmetica!Acum sunt Makeup artist si produsele profesionale sunt prioritare dar eu inca nu pot renunnta la cateva produse esentiale pentru mine ,de care nu m-as putea lipsi in veci :)) Sunt cateva dar acum nu le pot lua la rand pe toate asa ca am facut un top 3 produse pe care le ador!

Sa incepem cu locul 3 dar nu si cel din urma:"Cutiuta cu minuni"

Cred ca toata lumea o recunoaste!Cea mai versatila crema de la Oriflame si cea mai bine vanduta datorita rolului pe care il are.Este o crema buna pentru orice:buze,ochi,cuticule,calcaie s.m.d...Iar cand mai are si un miros imbietor de cirese e un plus nu-i asa? 

Pe locul 2 in preferintele mele se afla crema Milk&Honey pentru corp.

A fost iubire la prima aplicare dar parca acum este si mai minunta avand in vedere ca contine extract din miere si lapte organic.Este o adevarata placere sa aplici aceasta crema matasoasa pe corp...

 Locul 1 il ocupa produsul care este nelipsit din viata mea si chiar pot spune ca nu lipseste niciodata din trusa mea de manichiura.

Este baza de unghii pe care o folosesc inainte de aplicarea ojei sau pur si simplu daca vreau ca unghiile mele sa aibe un aspect ingrijit si natural.Nu sunt multumita deloc de unghiile mele dar cu baza asta nici nu stiti cate complimente mi-am primit si intrebarea intrebatoare:Sunt unghii false? :))Deci este si va ramane produsul meu preferat pentru unghii!