vineri, 21 februarie 2014

10 Lucruri simple care te fac mai fericit...

In viata cu totii avem zile bune si zile rele iar cand suntem tristi si deprimati am putea face cateva lucruri simple care ne pot imbunatatii starea de spirit.Am pregatit 10 exemple de activitati foarte simple,chiar banale dar care puse in practica ne pot face putin mai fericiti ;)

1.Creaza-ti un playlist cu melodiile tale preferate care iti ridica moralul si iti ofera energie.Cand simti ca viata nu este de partea ta ,muzica buna iti imbunatateste starea de spirit.Salveaza-ti muzica in telefon sau pe Ipod care este buna pentru tine.

2.Bea apa.Apa nu este doar buna pentru sanatatea ta,apa ajuta si la calmarea nervilor si te relaxaza.Deci ,tine mereu langa tine o sticla cu apa pentru a te ajuta sa gandesti cu claritate si sa iti imbunatatesti starea fizica.

3.Mediteaza su roaga-te.A medita te linisteste iar rugaciunea iti da speranta si pace.Cand viata te trage in jos,ai nevoie  sa te eliberezi de stres si sa revi la normal.Incredinteaza-ti viata Lui Dumnezeu indiferent de religie si credinta pentru ca El va avea grija de tine.

4.Fa miscare cel putin de 3 ori pe saptamana timp de 30 de minute .Nu doar are beneficii pentru sanatate dar iti imbunatatesti echilibrul mental si emotional.

5.Citeste o carte!Iti imbogateste vocabularul si te ajuta sa explorezi o noua lume fara a parasi confortul casei tale.

6.Iesi cu prietenii!Cand te bucuri de compania altor persoane te ajuta sa-ti imbunatatesti bunastarea sociala.

7.Probeaza ceva diferit de fiecare data cand ai ocazia!Multe persoane isi traiesc viata limitata de normele si standardele altor persoane.Schimba-te si mergi dincolo de norme pentru a face ceva nou de fiecare data.Va fi o experienta reconfortanta.

8.Fi generos cu ceilalti.Nimic nu iti poate imbunatati starea sufleteasca decat atunci cand faci pe cineva sa zambeasca,mai ales atunci cand persoana respectiva nici macar nu o cunosti.

9.Plimba-te intr-o zi frumoasa!20 de minute afara cand vremea este frumoasa nu numai ca te binedispun ,dar te va fac mai energic si imbunatatesc memoria.

10.Fii recunoscator pentru tot ceea ce ai si fiecare situatie prin care ai trecut,bune sau nu au fost lectii si daruri de la Dumnezeu.

...

Si nu uitati!Fericirea nu consta in valoarea contului din banca sau poseta pe care o porti!A fi fericit inseamna ,a fi multumit cu ceea ce ai si a te bucura de lucrurile simple care ne inconjoara!

Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu