luni, 18 noiembrie 2013

Prezentare machiaj pentru sarbatori Peggy Sage Paris

Hey ,

 Ce mai faceti? Eu azi am asistat la un  seminar de machiaj Peggy Sage Paris unde s-au prezentat noile produse pentru sarbatori.Am avut parte de o zi ploioasa ,ca si precedentele de altfel dar cand e vorba de machiaj totul prinde culoare in ochii mei,ba chiar si ploaia incepe sa imi placa si sa ma inspire...Renuntasem de mult timp la machiajul in tonuri de gri dar ziua gri si ploiosa de azi m-a inspirat in realizarea machiajului pe care l-am purtat azi la prezentare! 
 Am purtat un machiaj airbrush pentru un aspect impecabil si de durata dar inainte mi-am pregatit tenul cu crema mea preferata de la Kiotis Paris "La creme essentielle" pe care am despcoperit-o de curand datorita mamei mele care m-a tot batut la cap sa o incerc!O folosesc de aproximativ o luna si pot spune ca m-a fascinat inca de la prima aplicare si vreau sa ii fac un post special unde sa va vorbesc mai pe larg despre beneficiile pe care le ofera aceasta crema!
Dupa aplicarea cremei,mi-am correctat cearcanele si imperfectiunile cu renumitul cancelar de la Maybelline Instant Age Rewind dupa care am pulverizat fondul de ten de la Dinair in nuanta olive beige cu aerograful.

 Pentru machiajul ochilor am aplicat o baza de la Catrice (e prima oara cand o folosesc si e destul de ok pentru pretul pe care il are)si am folosit nuantele virgin,sidecar,creep si gunmetal din paleta NAKED de la Urban Decay. 
Am aplicat eyelinerul gel de la Zoeva,care este si preferatul meu,pentru ca este waterproof ,rezista perfect in orice conditii si este si accesibil.
Pentru gene am folosit rimelul Volumissime X5 Carbon Black de la Loreal Paris (Am facut o obsesie pentru rimelurile de la Loreal de cand am probat prima data telescopic,care ramane preferatul meu de cativa ani buni) 
Mi-am sculptat fata cu pudra bronzanta de la Kiotis Paris iar dupa ce mi-am hidratat buzele am aplicat un Lip Stain Pen de la Astor in nuanta 100 Cotton Candy iar sprancenele le-am corectat cu paletuta Brow Tones by Coastal Scents.
Si asta sunt eu acum,obosita,dupa o zi plina,ploioasa si cu noua achizitie de la peggy sage pe buze !Ce spune-ti de culoare?Ma prinde?!

Noapte buna si somnic pufos!!!😴😴💋❤️