luni, 1 februarie 2016

Makeup Look with Urban Decay Gwen Stefani Pallete

Salutare dragii mei,

Azi am revenit in  forta pe blog dupa o pauza de 2 ani (da, stiu, nici mie un imi vine sa cred cat timp a trecut de cand un am mai avut putin timp extra astfel incat sa fac o postare...) dar azi ,luni,1 februarie vin cu ceva nou care sper sa va placa .Este vorba de un machiaj smokey pas cu pas pe care il puteti combina cu orice tinuta de seara.

 Pentru acest machiaj dupa cum spune si titlul am folosit nuante din paleta de la Urban Decay by Gwen Stefani de editie limitata care m-a cucerit. Sunt foarte pigmentate si dureaza ore in sir pe pleoape dar pentru un machiaj pro recomand si un primer de fiecare data pentru ca fardul sa se fixeze mult mai bine pe pleoape.Eu am folosit primerul STAY DON'T STRAY de la Benefit in nuanta light/médium.
 

Am aplicat cu o pensula de blending (eu am folosit E35 de la Sigma) nuanta STARK ca baza pentru  ca nuantele mai inchise sa se poata difumina mai usor
 
In pliul ploeapei am aplicat cu o pensula de precizie (Sigma E45) nuanta PUNK si am difuminat bine bine
Apoi cu o pensula de precizie am aplicat nuanta BLACKOUT pentru mai multa intensitate si efect smokey dupa care am difuminat totul cu nuanta ZONE

In interiorul pleoapei am aplicat nuanta SKIMP cu pensula 232 de la Zoeva
Pentru eyeliner am folosit Aqua Cream de la MAKEUP FOR EVER
Pe ploeapa inferioara am aplicat nuanta SERIOUS pentru un efect Smokey

Am aplicat pe arcada nuanta BLONDE iar in interiorul ochiului BATHWATER
 

Pentru gene am folosit FLASHING VOLUME de la Isadora care este mascara mea preferata din ultímele 16 luni.
Iar pentru ca machiajul ochilor sa fie complet un uitati de sprancene!
Preferatul meu este BULLETPROOF BROW de la Too Faced. Este un gel waterproof care se mentine intact 24h (doar daca nu dormiti o zi si o noapte pentru ca demachierea este foarte importanta inainte de a merge la culcare)
Asta a fost tot pentru azi,sper sa va fie de folos postarea iar daca v-a placut astept raspunsul vostru in sectiunea comentarii pentru ca vreau sa stiu daca vreti sa mai vedeti postari de genul pe blog.

Pupicei !